Selecteer een pagina

Gratis checklist

Sta je in de startblokken en wil je zoveel mogelijk informatie ontvangen over het modellenwerk? 

Speciaal voor jou heb ik een gratis checklist gemaakt met 15 praktische tips die je meteen kunt toepassen!

Ja die wil ik!

Mijn ervaring als fotomodel

Hey! Wat super leuk dat je interesse hebt in het modellenwerk en dat je wilt werken aan het ontwikkelen van je super model skills. Ik ben Anouska Wink, de energieke kracht achter De Model Coach. In deze video vertel ik over mijn ervaring als fotomodel.

Wil je gratis blogs en video’s zien over het modellenwerk? Volg me dan op Instagram

Sterk in je schoenen staan.

In het begin was ik best onzeker omdat ik niet goed wist wat ik moest doen voor een camera. Onzekerheid kun je uit de weg gaan door je alvast voor te bereiden en te oefenen.

Het is fijn wanneer je begrijpt hoe het leven als model in elkaar steekt zodat je weet wat er van je verwacht wordt op de set.

Hoe kan ik je verder helpen?

Ik geef advies vanuit mijn eigen ervaring en praat met professionals zoals boekers van modellenbureaus, fotografen you name it!👈🏻

Nieuwsgierig geworden? 👀

De 1ste online training ‘Het Super Model Starters Pakket’ staat nu online.

“Omdat Anouska jaren als fotomodel gewerkt heeft kent ze vanuit haar eigen ervaring de klappen van de zweep en kan ze daardoor gedegen en praktisch advies geven aan de jongere generatie modellen.”

Jeroen Van de Mast

Eigenaar | VDM Models

“Met Dutch Casting hebben we veel gewerkt met Anouska, zij kan als geen ander uitleggen hoe de modellenwereld in elkaar steekt. Tevens een leuk mens om mee te werken, no nonsense met altijd een big smile.”

Murielle Ricker

Hoofdboeker | Eigenaar Dutch Casting

“Ik ken de modellenwereld goed vanuit mijn verleden als internationaal fotomodel en tegenwoordig als succesvol mode fotograaf. Modellenwerk is echt een vak en daar is veel over te vertellen. Fijn dat Anouska haar vakkennis wil doorgeven aan startende modellen die nog aan het begin staan van hun carrière.’

Yvette Kulkens

Fotograaf | Yvette Kulkens Fotografie

De Model Coach Podcast

Ik ben zelf super fan van allerlei Podcasts en ik loop echt de hele dag met mijn roze koptelefoon op mijn hoofd. 😂 Ik kon dus niet achterblijven met De Model Coach. Ik ben net begonnen maarrr.. ik ga dit zeker uitbreiden, want ik vind dit een SUPER TOF middel om kennis over te dragen. Kom je luisteren?🎧

Ik ga luisteren!

Over Anouska

Ik ben geboren in Dedemsvaart in 1973, mijn sterrenbeeld is tweeling. Samen met mijn gezin woon ik in Amstelveen. Mijn vriend Igor en ik zijn samen de papa en mama van de meest stoere en lieve tweeling, Alexander & Joshua (2014). We houden veel van reizen en ondanks al onze bezigheden doen we zoveel mogelijk leuke dingen samen.

 

Jong geleerd..

Als 15 jarige tiener heb ik mijn eerste stapjes mogen zetten in de modellenwereld, inmiddels heb ik ruim 30 jaar ervaring als internationaal fotomodel. Ik vind het hartstikke leuk om al mijn kennis en know how te delen met jullie, de nieuwe generatie modellen.

Op de foto links ben ik 15 jaar, dit is 1 van mijn  eerste shoots

Ervaring opdoen

Tijdens mijn schooltijd heb ik een portfolio opgebouwd en tevens gewerkt aan mijn werk ervaring. Na het afronden van de HAVO kon ik eindelijk naar het buitenland, want net als jullie stond ik te trappelen om aan de serieus aan de slag te gaan.

Hier rechts zie je foto’s van 1 van mijn 1ste shoots. Ik was toen 16 jaar en werkte via modellenbureau Topline in Amsterdam

Naar het buitenland

Ik was net 18 jaar toen ik vertrok naar Milaan om daar te gaan leven/werken als model. Vanaf dat moment is alles in een stroom versnelling gekomen. Ik heb een geweldige carrière mogen beleven met een enorme diversiteit aan opdrachten. Wat een top tijd en dat gun ik jou ook! 

Hiernaast zie je foto’s van mijn 1ste grote commerciële opdracht.

Meer weten?

Heb je vragen over wat ik doe of wil je meer info over wat ik aanbied? Stuur me dan even een mailtje info@demodelcoach.nl

Veel liefs,

Anouska